telefon krematorij      030 623 280       040 529 559
 Tanja                 Boštjan      

NAŠE USLUGE

V težkih trenutkih slovesa smo vam v pomoč s toplo besedo in naslednjimi uslugami.

Naše usluge potekajo po celotni Sloveniji. Pokojne hišne ljubljenčke prevzamemo na veterinarskih postajah


1. PREVZEM IN PREVOZ

Ko se odločite za upepelitev pokojnega hišnega ljubljenčka izrazite vašo željo pri veterinarju. Pri veterinarju prejmete brošuro, v kateri je celoten cenik in telefonski številki kamor pokličete za vse dodatne informacije. Po telefonu nam tudi sporočite, na kateri veterini pokojni hišni ljubljenček počiva, izbiro žare, vaše podatke, podatke o hišnem ljubljenčku in informacije, ki so povezane glede cene.

Sodelujemo z vsemi veterinarskimi klinikami po Sloveniji. V primeru, da na veterinarski postaji oz. kliniki še nimajo naših kontaktov, vas prosimo, da pokličite in uredili bomo vse potrebno za prevzem in upepelitev vašega pokojnega hišnega ljubljenčka. Pokličite na
030 623 280 (Tanja) 

Lastni prevozi v upepeljevalnico niso mogoči. Pri čemer pa poudarjamo, da prisotnost pri postopku upepeljevanja ni mogoča iz vidika sanitetnih in varnostnih razlogov. Naše podjetje posluje v skladu s slovensko zakonodajo.


2. UPEPELITEV

Pokojnega hišnega ljubljenčka odpeljemo v našo upepeljevalnico, kjer počaka na individualno upepelitev. Naša prisotnost je skozi ves postopek od prevzema, upepelitve, do vrnitve pepela v žari. Pokojnih hišnih ljubljenčkov ne predajamo drugim osebam na upepeljevanje ali prevoz. Za identifikacijo pravilnega pepela se uporablja t.i. komercialni dokument sledljivosti, identifikacija, individualna upepelitev in naša stalna prisotnost. Tako je zagotovljena 100%-a zagotovitev individualne upepelitve in vrnitve posmrtnih ostankov.  Naša upepeljevalnica in individualno upepeljevanje deluje v skladu zakonodajo in pravilniki ter je pod nadzorom Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, organa v sestavi ARSO in veterinarskih inšpektorjev v Sloveniji.


3. VRNITEV PEPELA V ŽARI

Za čas in kraj prevzema žare s posmrtnimi ostanki vašega hišnega ljubljenčka se dogovorimo telefonsko. Ko je postopek končan in žara pripravljena, vas dan prej pokličemo in se dogovorimo kam in kdaj vam lahko pripeljemo žaro. Dostava poteka ponavadi v dopoldanskem času. Čas dostave je približno sedem do deset delovnih dni od prevzema pokojnika. Dostava poteka v Sloveniji oz. v regiji prevzema. Stroška dostave ni . Na voljo imamo naslednji izbor žar.

 

Cenik >

 

Naša prisotnost je skozi ves postopek od prevzema, upepelitve, do vrnitve pepela v žari.

Samo tako je zagotovljena 100%-a zagotovitev individualne upepelitve in vrnitve posmrtnih ostankov.