telefon krematorij      030 623 280       040 529 559
 Tanja                 Boštjan      

POSTOPEK

Celoten postopek spremlja komercialni dokument sledljivosti, ki ga zahteva veterinarska inšpekcija. 

 

 


1. Odločitev za upepelitev.

Če je smrt nastopila pri veterinarju, bo veterinar poskrbel, da bo pokojni hišni ljubljenček označen z vsemi podatki za naš prevzem in ga položil k počitku do našega prihoda. Veterinar bo tudi, če gre za kužka le-tega odjavil iz registra psov. Odločitev o izbiri krematorija je vaša in če veterinarska postaja še ne sodeluje z nami, se vseeno lahko odločite za upepelitev v prvi slovenski upepeljevalnici. Samo pokličite nas in mi bomo vse uredili.

Če smrt nastopi doma pokojnika odpeljete do najbljiže veterinarske postaje. Če se smrt zgodi ponoči pokličite dežurno veterino. 

 


2. Pokličite nas na 030 623 280 ali 040 529 559.

Telefonsko vam razložimo vse kar vas zanima, vzamemo vaše podatke, podatke pokojnega hišnega ljubljenčka, naslov veterine, kjer pokojni počiva se pogovorimo o ceni, izbiri žare, itd

  


3. Preostalo z veterinarjem uredimo mi.

Po dogovoru z vami, mi pokličemo veterinarsko postajo in se dogovorimo za prevzem. 

  


4. Storitve lahko plačate preko UPN naloga ali preko spletnih bank.

Telefonsko vam pomagamo pri sestavi cene ali vam pošljemo predračun po elektronski pošti. Plačate lahko s pomočjo univerzalnega plačilnega naloga na vseh poštah in bankah po Sloveniji ali preko spletne banke.

 


5. Prevzeme opravljamo delovne dni v tednu. 

Po pokojnega hišnega ljubljenčka pridemo v najkrajšem možnem času. Ob prevzemu hišnega ljubljenčka z veterinarjem izpolnemo komercialni dokument o sledljivosti in preverimo pravilnosti podatkov o lastništvu in hišnem ljubljenčku. 

  


6. Prevoz se izvaja po slovenskih in evropskih standardih.

 Izvajamo intimen in miren prevoz v vozilih. Prevoz spremljajo vsi potrebni dokumenti o sledljivosti. Dokument o sledljivosti podpišete tudi vi ob prevzemu žare.

 


7. Upepelitev poteka individualno.

Izvajamo samo individualne upepelitve, skupinskih upepelitev ne izvajamo. Naj poudarimo, da v naši upepeljevalnici upepeljujemo samo pokojne hišne ljubljenčke in ne drugih odpadkov, tako da drugih odpadkov in pepela ni. Izdamo certifikat o upepelitvi.

 


8. Za vrnitev žare se dogovorimo telefonsko.

Čes vrnitve žare je do sedem delovnih dni oz. odvisno od števila upepelitev. Ob vrnitvi žare vam izdamo še certifikat Večnega Zavetišča o upepelitvi.

 


 

 

 

 

Glede na to ,da je upepelitev hišnih ljubljenčkov nova storitev v Sloveniji smo na voljo za vsa vprašanja na telefonu. Trudimo se izpolniti vse želje naročnika storitev. V pomoč smo vam pri izbiri žare ali pri določitvi cene. Osebno in z vsem spoštovanjem do pokojnega hišnega ljubljenčka opravljamo edinstveno storitev v Sloveniji.